pátek 7. prosince 2012

Alternativní zpravodajství pro alternativní mysli


Mediální mrdky. Novináři. Všichni je znáte. Lžou, jako když Ruppert Murdoch tiskne a zprávy si vycucají z uříznutého prstu. Obzvláště ty brněnské excelují a hořící pařezy, pohozené matrace a ptáci přivázaní k průlezkám jsou tím nejdůležitějším, co se v největším městě naší země (Praha je kraj) kdy stalo. Když už si mediální mrdky nejsou schopny zprávu vymyslet, tak ji zase špatně přeloží a to ještě z Onionu. A na to všechno studují na pofidérních vysokých školách za peníze prostého dělnického lidu. A beztak tam jenom chlastají a nic kloudného nedělají. A když už si mrdky zprávy ani nevymýšlí, ani je nepřekládají, tak pracují v žoldu mezinárodního buržoazního kapitálu. Nebo pro Bakalu, což je ještě horší.

Naštěstí jsou zde skuteční profíci, odvážní lidé, kteří školy nepotřebují. Žurnalisté, pro které je novinářská etika a čest na prvním místě … odzadu. Tito investigativní novináři falešnější jak identita Clarka Kenta se vyskytují zejména na stránkách jako AC24 nebo Parlamentní listy a přidružených „racionálních EUwebech.“
Na AC24 se dozvíme všechny zatajované skutečnosti, která nám židomúrari ovládající světové vydavatelské domy odmítají sdělit. Celý civilizační žebříček hodnot je najednou ta tam, včetně nauky o vlnách, gravitaci nebo proudění vzduchu, protože se dozvíme o smrtícím vlivu televizních paprsků (potvrdily to stovky utajených vědeckých studií!) nebo o jídlu z mekáče, které poškozuje DNA! Dále se dozvíme, že izraelský premiér patří do gangu pašeráků nukleárních technologií. Sólokapr! Jenom škoda, že jediný zdroj je IRmep. Podle AC24 jde o „nevládní nezisková organizace, která zkoumá, jak by vynucení dodržování zákona a občanské akce mohly zkvalitnit americkou blízkovýchodní politiku.“ To zní úplně jak konvertovaný Matěj Hollan po cestě do Mediny. Ve skutečnosti jde o antisemitskou stránku archivující dějiny izraelské lobby (tedy židovské, pro nechápající!!!§) v USA. Zdroj jak vínko, já lepší neznám, vy ano?

Ještě tam připiš, že Nixon unáší děti v černé sanitce s Davidovou hvězdou...


O Parlamentních listech listech škoda mluvit, pocházejí ze stejného ranku jako AC24 nebo Der Stürmer. Uvádí pomluvy, lži, rasistické žvásty, čekám, kdy se tam časem ukáže zaručeně potvrzená zpráva, že „cigáni dostávají v lékárně léky zadara, potvrdila nám to evule.990 z mimibazar a senátor Doubrava!“ Sesterský web EUportál zase upoutá skvěle ozdrojovanými zprávami jako:
  • Opilý Havel spadl do potoka. Svědectví jeho známého. Odtud jeho zápal plic
  •  Alkoholik Václav Havel byl na chlapečky. Disident vzpomíná
  • Opilec Václav Havel – svědek vypraví o bývalém prezidentovi
  • Sexuální orgie disidentů: Holky padaly na znak, ale váhavý Havel jako obyčejně neuspěl
  •  Jak si Václav Havel vozil cikánky a bral LSD 
  • Havlovy dopisy Olze: Pošli více kaviáru a doutníků
  • Občan Havel: Největší škůdce polistopadového vývoje

Množství sdílení, počty fanoušků, jakož i návštěvnost zmíněných webů ukazují, že mnoho lidí právě tohle chce. O ekonomice vědí prdlajs, mezinárodním vztahům rozumí jak koza petrželi, místo fyziky chodili onanovat za školníkovu boudu, ale vědí, že dvojčata nemohla spadnout přirozeně, o židech ví jenom, že maj křivý nosy, cigáni se mají zase strašně dobře a poslanci žerou v kantýně jídlo za dvacku, zatímco v naší závodní jídelně je za dvacet pět!

Ale vy tušíte, že tihle „novináři“ jsou jen sebranka neumětelů a budižkničemu, která si zpravodajství plete s  PRkem Instalatérské Dělnické strany.

Gratuluji, máte zlé oko.

1 komentář: